BIELEFELD 18 september 2019

4.000 ondernemers, 50 genomineerden, 10 finalisten and the winner is….Kraan Mode!

Afgelopen woensdagavond 18 september kregen Peter en Sabrina in Duitsland een EK Passion Star Award uitgereikt, een belangrijke Europese vakprijs voor winkeliers die zich onderscheiden door met een bijzondere passie te ondernemen.

Uit meer dan 50 genomineerden uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kwam Kraan Mode als een van de 3 winnaars uit de bus!

Deze prijs is een grote erkenning voor alles waar we de laatste jaren zo hard aan gewerkt hebben: de koerswijziging van ons bedrijf, met de grote verbouwing van de winkel in 2018 als hoogtepunt.

Zoals je waarschijnlijk weet zijn wij altijd bezig met vernieuwing. Terugkijken doen we zelden. Toch is dit voor ons een moment om even stil te staan bij de historie van Kraan Mode. Sinds januari 2000 zijn Peter en Sabrina de 3e generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf dat in 1937 startte. Bovendien is Peter dit jaar 25 jaar ondernemer. Dat Kraan Mode nu een prijs wint die is gebaseerd op passie, innovatie, authenticiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen vervult ons met grote trots.

Maar trots waren we eigenlijk al. Trots op ons team, op de winkel, op onze collecties en niet in de laatste plaats op onze klanten!

 

Pin It on Pinterest

Share This