Aalsmeer, 24 maart 2020

Lieve klanten,

Deze moeilijke tijd vraagt om zorgvuldige keuzes. Wat is het verstandigst om te doen? Voor nu, maar ook voor de toekomst van Kraan Mode. We maken lastige afwegingen tussen emoties en gezond verstand. Hierbij staat veiligheid voor een ieder natuurlijk voorop.

Nadat we alles goed op een rijtje hebben gezet, hebben we besloten de winkel open te houden. Dat zouden we niet doen als er ook maar de geringste twijfel zou bestaan over het waarborgen van de veiligheid voor onze klanten en medewerksters. Maar omdat onze winkel zo groot is, is er altijd meer dan voldoende ruimte om genoeg afstand van elkaar te houden. Bovendien is het aantal mensen dat ons bezoekt momenteel zeer beperkt. Daarnaast letten we uiteraard scherp op de hygiëne en nemen we de richtlijnen van het RIVM en de overheid in acht.

Ons fantastische team heeft aangegeven het liefste door te werken. Dat doen ze alleen als ze zich topfit en kerngezond voelen. Als dat ook voor jou geldt, ben je meer dan welkom in de winkel! Het is ook mogelijk om een een-op-eenafspraak te maken.

Blijf je liever thuis en zie je iets leuks voorbijkomen op onze social media? Bel, mail of stuur een PB. Dan brengen wij je bestelling binnen een straal van 15 kilometer gratis bij je langs of we sturen het naar je op. Betalen kan met pin, een tikkie of een bankoverschrijving.

Wij realiseren ons heel goed dat er momenteel belangrijkere zaken zijn dan een nieuwe jurk, broek of bloes. Tegelijkertijd kan een leuk, nieuw kledingstuk je dag wat vrolijker kleuren. Maar nog veel belangrijker dan dat, is misschien wel het contact dat we met elkaar hebben. Even eruit. Even wat anders. Elkaar met gepaste afstand zien en spreken.

Zorg voor jezelf en voor elkaar. We houden contact!

Peter & Sabrina Kraan

 

Pin It on Pinterest

Share This