Het team

Een winkel kan nog zo mooi zijn, een collectie nog zo trendy en inspirerend, het verschil maak je met de mensen. Dit is ons team!
Het hechte team van Kraan Mode geeft je persoonlijk en uniek styling advies.
Peter Kraan

Peter Kraan

Peter is samen met zijn vrouw Sabrina, de eigenaar van Kraan Mode. Hij houdt zich bezig met inkoop, organisatie, financiën en marketing. Zijn motto: continu ontwikkelen en vernieuwen!

 

Sabrina Kraan

Sabrina Kraan

Sabrina is verantwoordelijk voor de inkoop, de organisatie en de styling van de winkel. Ze gooit ieder seizoen al haar creativiteit in de strijd om de winkel in de juiste sfeer te toveren.

Favoriete merken: Alix, Fabienne Chapot, 10DAYS en Jim Rickey.

Marjan

Betrokken, stijlvol en altijd vrolijk, dat is Marjan. Een rots in de branding. Ze werkt al jaren bij ons, zowel voor als achter de schermen.

Favoriete merken: JcSophie, Jane Lushka, Comma en Tango Shoes.

 

Brigitte

Brigitte houdt van gezelligheid én van haar klanten. Ze luistert goed en neemt voor iedereen de tijd. Je kunt haar niet blijer maken, dan met een blije klant.

Favoriete merken: Minimum, Modström en FIFTH HOUSE.

 

Peter Kraan

Annelies

Een deskundig en vooral eerlijk advies, dat vindt Annelies belangrijk. Daarnaast brengt ze met haar enthousiasme en humor altijd leven in de brouwerij!

Favoriete merken: Studio Anneloes, Anna van Toor, Label Nick en Tango Shoes.

Miranda

Miranda besloot van haar passie voor kleding haar werk te maken. Gelukkig bij ons! Ze is leuk, spontaan en heeft veel gevoel voor de nieuwste trends.

Favoriete merken: Aaiko, SisterS Point en Geisha.

Sharon

Sharon is ons team komen versterken. Ze is een spontane vrouw uit Aalsmeer, altijd in voor een praatje en met gevoel voor mode en styling, mede door haar ervaring in de mode en schoenen. Wij zijn blij met zo’n leuke collega!

Favoriete merken: Colourful Rebel, Aaiko en 10Days.

Romeé

De jongste aanwinst van ons team is Romeé. Een jonge, vlotte dame met een passie voor trends. Romeé is vrijdagavond en zaterdag bij ons in de winkel. Ze maakt graag een goede kop koffie voor je!

Favoriete merken: SisterS Point, en Modström.

 

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste mode, nieuwe merken en het nieuws van Kraan Mode.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This