Selecteer een pagina

Het team

Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor je klaar. Ons hechte en professionele team geeft je persoonlijk en uniek styling advies en neemt daar graag de tijd voor!

Het hechte team van Kraan Mode geeft je persoonlijk en uniek styling advies.
Peter Kraan

Peter Kraan

Is samen met zijn vrouw Sabrina, eigenaar van Kraan Mode. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop, organisatie, financiën en marketing. Zijn motto is: continu vernieuwen en ontwikkelen.

Sabrina Kraan

Sabrina Kraan

Is verantwoordelijk voor de inkoop van de collecties, de organisatie en de styling van de winkel en ziet haar werk nog altijd als haar grote passie. Elk seizoen weer weet ze de winkel om te toveren tot een nieuwe, stijlvolle, warme winkel waarbij de collectie prachtig tot zijn recht komt.

Marjan

Onze altijd vrolijke Marjan is al jaren werkzaam bij Kraan Mode, nog altijd met veel plezier en enthousiasme. Naast haar gepaste en stijlvolle kledingadviezen op de winkelvloer is ze tevens achter de schermen bij ons actief.

 

Brigitte

Al heel lang een vertrouwd gezicht voor de winkel. Zowel binnen het team als op de werkvloer brengt ze een hoop gezelligheid en een goede sfeer. Elke klant ontvangt ze met veel enthousiasme en met haar verkooptalent en styling adviezen maakt ze iedereen blij.

Peter Kraan

Annelies

Maakt van mode al jarenlang haar professie en dat is te merken op de werkvloer. Wij zijn blij met haar eerlijkheid, deskundigheid en ervaring. Daarnaast brengt ze met haar enthousiasme en humor altijd weer leven in de brouwerij.

Miranda

Heeft nog niet zo lang geleden besloten van een grote passie voor kleding haar werk te maken en is sindsdien werkzaam bij Kraan Mode. Naast haar gezelligheid en stijlvolle smaak is ze enorm behulpzaam en vaardig in het geven van gepast advies voor de klant.

Iris

Iris is onze nieuwe aanwinst voor het team. Ze heeft een aantal jaar ervaring opgedaan in de mode branche en werkt nu fulltime bij ons. Iris heeft een grote passie voor stylen. Dit gaat van het stylen van de winkel tot leuke sets bedenken voor de klanten. Naast het bezig zijn op de winkelvloer zal ze zich ook bezig gaan houden met de social media en andere marketing uitingen. Daarnaast volgt ze ook nog eens een opleiding tot Retail professional. Wij zijn super blij met haar!

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste mode, nieuwe merken en het nieuws van Kraan Mode.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This