Selecteer een pagina

Het team

Een winkel kan nog zo mooi zijn, een collectie nog zo trendy en inspirerend, het verschil maak je met de mensen. Dit is ons team!

Het hechte team van Kraan Mode geeft je persoonlijk en uniek styling advies.
Peter Kraan

Peter Kraan

Peter is samen met zijn vrouw Sabrina, de eigenaar van Kraan Mode. Hij houdt zich bezig met inkoop, organisatie, financiën en marketing. Zijn motto: continu ontwikkelen en vernieuwen!

 

Sabrina Kraan

Sabrina Kraan

Sabrina is verantwoordelijk voor de inkoop, de organisatie en de styling van de winkel. Ze gooit ieder seizoen al haar creativiteit in de strijd om de winkel in de juiste sfeer te toveren.

Favoriete merken: Alix, Fabienne Chapot, 10DAYS en Jim Rickey.

Marjan

Betrokken, stijlvol en altijd vrolijk, dat is Marjan. Een rots in de branding. Ze werkt al jaren bij ons, zowel voor als achter de schermen.

Favoriete merken: JcSophie, Jane Lushka, Comma en Tango Shoes.

 

Brigitte

Brigitte houdt van gezelligheid én van haar klanten. Ze luistert goed en neemt voor iedereen de tijd. Je kunt haar niet blijer maken, dan met een blije klant.

Favoriete merken: Minimum, Modström en FIFTH HOUSE.

 

Peter Kraan

Annelies

Een deskundig en vooral eerlijk advies, dat vindt Annelies belangrijk. Daarnaast brengt ze met haar enthousiasme en humor altijd leven in de brouwerij!

Favoriete merken: Studio Anneloes, Anna van Toor, Label Nick en Tango Shoes.

Miranda

Miranda besloot van haar passie voor kleding haar werk te maken. Gelukkig bij ons! Ze is leuk, spontaan en heeft veel gevoel voor de nieuwste trends.

Favoriete merken: Aaiko, SisterS Point en Geisha.

Iris

Onze new kid on the block is Iris. Met haar ervaring in de schoenenbranche en haar grafische opleiding een echte aanwinst. Iris doet de social media en deels de styling van de winkel.

Favoriete merken: Lollys Laundry, Alix, 10DAYS en Woden.

Romee

Romee is een mooie, vrolijke jonge meid die een studie manager travel & hospitality doet. Je zult Romee op vrijdagavond en zaterdag bij ons tegenkomen.

Favoriete merken: SisterS Point, Reinders n Label Nick.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste mode, nieuwe merken en het nieuws van Kraan Mode.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This