Ons verhaal

Kraan Mode is een echt familiebedrijf met een hart en een historie. In 1937 opende Janna Kraan een manufacturenwinkeltje aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Het groeide uit tot een bekende damesmodezaak. In het jaar 2000 namen Peter en Sabrina Kraan het bedrijf over van Jan en Janny Kraan, Peters ouders.

Kenmerkend voor Peter en Sabrina is hun vernieuwingsdrift. Het kan altijd sfeervoller, modieuzer en verrassender, vinden zij. Hun ambitie: de leukste winkel van de regio zijn!

In 2018 werd Kraan Mode ingrijpend verbouwd. Het resultaat: een hypermoderne winkel met een vrouwelijk-stoere uitstraling. In de collectie meer dan 40 trendy, voornamelijk Nederlandse, Italiaanse en Scandinavische merken. Van grote, bekende namen tot kleine en vernieuwende labels met een verhaal. Neerlands trots Studio Anneloes is vertegenwoordigd met een eigen afdeling.

Hou je van uitgebreid shoppen, dan kun je bij Kraan je hart ophalen. Tussendoor geniet je even van een goede kop koffie. Heb je weinig tijd, dan staat het team voor je klaar om je vakkundig, snel en efficiënt helpen.

Onze collectie kleding, schoenen, accessoires en tassen is met veel liefde samengesteld. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan hier voor het merkenoverzicht.