Selecteer een pagina

Winkel 1

winkel 2

Ons verhaal

Kraan Mode is opgericht in 1937 door Janna Kraan, een echte vakvrouw met visie en passie voor het vak. Wat ooit begon als een klein manufacturenwinkeltje is nu, 80 jaar later, uitgegroeid tot een eigentijdse en trendy winkel. Kraan Mode is een echt familiebedrijf. In 2000 hebben Peter & Sabrina Kraan het bedrijf overgenomen van Jan & Janny Kraan. De winkel heeft de afgelopen 17 jaar veel veranderingen doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een moderne winkel met een collectie van ruim 40 trendy modemerken.

De collectie is met liefde en passie voor mode samengesteld. Van kleding, schoenen, accessoires tot tassen, alles matcht met elkaar. Je vindt bij ons kleinere merken met een bijzonder verhaal, aparte merken die niet overal verkrijgbaar zijn maar natuurlijk ook mode van grote, bekende merken. In ieder geval is het altijd mode waarin elke vrouw zich goed voelt en kan stralen. Mode waarin de vrouw kan laten zien wie ze is, waar ze ook is! Benieuwd naar het aanbod? Klik dan hier voor het merkenoverzicht.

Continu vernieuwen zit in ons DNA. Ieder jaar verandert er wel iets bij Kraan Mode. In het najaar van 2017 hebben we een Studio Anneloes shop geopend en is de website geheel vernieuwd. Voor 2018 staat er ook weer veel op de planning en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Kortom, er zijn altijd wel nieuwe uitdagingen! Via Facebook, Instagram en de website zullen we je op de hoogte houden van al het laatste nieuws. Great things are coming…

 

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste mode, nieuwe merken en het nieuws van Kraan Mode.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This