26 oktober: Fashion & Denim, Models, Food & Fun

10.00 tot 17.30 uur

Op zaterdag 26 oktober vieren we een modefeestje in de winkel! Modellen showen de nieuwste trends, Jess Catering zorgt voor verrukkelijke hapjes en drankjes, denim speelt een speciale rol en alle klanten krijgen een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Blue jeans een stuk groener

Skinny, boyfriend of flared, een goede spijkerbroek is onmisbaar in je garderobe. Maar het gebruik van grote hoeveelheden water en chemicaliën bij de productie maakt jeans een vervuiler van jewelste. Daarom zochten wij naar de groenste leveranciers onder de blue jeans en vonden Kuyichi en Denham. De ecologische voetafdruk van deze twee Nederlandse merken is veel kleiner dan wat gangbaar is. Het fairtrade Kuyichi werkt met 100% biologische katoen en gebruikt gerecyclede jeans voor nieuwe broeken. Denham recyclet ook en betrekt het grootste deel van de stoffen bij de Italiaanse Candianifabriek, de duurzaamste producent van premium denim ter wereld.

Je oude jeans is geld waard!

Als je op 26 oktober je oude spijkerbroek bij ons inlevert en een nieuwe koopt, krijg je 10 euro korting. De broek die je wegdoet komt goed terecht: hij wordt gerecycled bij Denham of Kuyichi en er wordt nieuwe spijkerkleding van gemaakt.

Win een jeans van Denham

Heb je je oog laten vallen op een jeans in onze winkel, koop ‘m dan op 26 oktober. Op die dag verloten we een jeans van Denham onder alle klanten die een spijkerbroek kopen!

Pin It on Pinterest

Share This