Studio Anneloes Party Tour

Beste Studio Anneloes fan,



Wij nodigen je van harte uit voor een exclusief evenement in onze winkel op vrijdag 17 november, van 11:00 tot 16:00 uur. Deze dag staat geheel in het teken van Studio Anneloes, met een speciale gast: een ervaren styliste van Studio Anneloes zal aanwezig zijn om u te helpen met jouw stijl en outfitkeuzes.
Wat kunt je verwachten op deze bijzondere dag?

·    Kennismaking met de nieuwe Eau de Parfum Fragrance van Studio Anneloes: Laat je betoveren door de verfijnde geuren van de nieuwste parfumcollectie van Studio Anneloes. Ontdek en geniet van de exclusieve geuren die perfect passen bij de stijl van Studio Anneloes.
·    Exclusieve stijlen uit de Party Collectie: Alleen op deze dag presenteren wij exclusieve stijlen uit de Party Collectie van Studio Anneloes. Bewonder en pas deze unieke items die speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar zijn.
·    Speciale kortingen: Profiteer van 25% korting op geselecteerde items van het merk Studio Anneloes. Een unieke kans om je garderobe aan te vullen met hoogwaardige kledingstukken tegen aantrekkelijke prijzen.
·    Stylingadvies: Neem je favoriete Studio Anneloes item mee en laat onze ervaren stylistes je helpen bij het samenstellen van een perfecte nieuw outfit. Ontvang persoonlijk advies om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen.
·    Verloting: Bij inlevering van jouw aankoopbon maak je kan op een Studio Anneloes eau de parfum

Mis deze exclusieve kans niet om Studio Anneloes te ervaren. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op vrijdag 17 november 2023 bij Kraan Mode. Breng gerust een vriendin mee en geniet samen met ons van een dag vol mode, stijl en plezier.





Lieve groet,



Peter & Sabrina

Brigitte, Miranda, Ingrid, Simone, Ebriena, Marjan & Sharon