Het team

Een winkel kan nog zo mooi zijn, een collectie nog zo trendy en inspirerend, het verschil maak je met de mensen. Dit is ons team!
PETER KRAAN MODE

Peter Kraan

Peter is samen met zijn vrouw Sabrina, de eigenaar van Kraan Mode. Hij houdt zich bezig met inkoop, organisatie, financiën en marketing. Zijn motto: continu ontwikkelen en vernieuwen!

SABRINA KRAAN MODE

Sabrina Kraan

Sabrina is verantwoordelijk voor de inkoop, de organisatie en de styling van de winkel. Ze gooit ieder seizoen al haar creativiteit in de strijd om de winkel in de juiste sfeer te toveren.

Favoriete merken: Denham, Alix en Fabienne Chapot.

SHARON-KRAAN-MODE

Sharon

Sharon is onze multi-functionele bedrijfsleidster. Ze is spontaan, gastvrij en servicegericht. Door haar ruime ervaring in de mode- en schoenenbranche heeft Sharon een feilloos gevoel voor fashion en styling.

Favoriete merken: Denham, Alix en Dante 6.

BRIGITTE-KRAAN-MODE

Brigitte

Brigitte houdt van gezelligheid én van haar klanten. Ze luistert goed en neemt voor iedereen de tijd. Je kunt haar niet blijer maken, dan met een blije klant.

Favoriete merken: Sofie Schnoor, Co’Couture en Copenhagen Muse.

MIRANDA-KRAAN-MODE

Miranda

Miranda besloot van haar passie voor kleding haar werk te maken. Gelukkig bij ons! Ze is leuk, spontaan en heeft veel gevoel voor de nieuwste trends.

Favoriete merken: Yaya, Co’Couture en Sofie Schnoor.

 

Door

Vriendelijke en spontane Door heeft haar sporen in de modewereld ruimschoots verdiend. Voor haar is er niets leuker dan klanten adviseren. Haar doel: een klant helemaal happy maken met een nieuw kledingstuk of een toffe outfit!

Haar lievelingsmerken zijn: Alix the Label, Yaya en Moscow.

Ingrid-teamkraanmode

Ingrid

Ingrid heeft na 40 jaar besloten het kappersvak in te ruilen voor een carrière in de mode! En deze carrière zet ze gelukkig voort bij Kraan Mode! Ingrid is spontaan, gezellig en staat graag voor iedereen klaar. Kortom; een zeer fijne aanvulling op ons team.

Favoriete merken: Yaya, Fabienne Chapot & Co’Couture