TEAM KRAAN MODE

Het team

Een winkel kan nog zo mooi zijn, een collectie nog zo trendy en inspirerend, het verschil maak je met de mensen. Dit is ons team!
PETER KRAAN MODE

Peter Kraan

Peter is samen met zijn vrouw Sabrina, de eigenaar van Kraan Mode. Hij houdt zich bezig met inkoop, organisatie, financiën en marketing. Zijn motto: continu ontwikkelen en vernieuwen!

SABRINA KRAAN MODE

Sabrina Kraan

Sabrina is verantwoordelijk voor de inkoop, de organisatie en de styling van de winkel. Ze gooit ieder seizoen al haar creativiteit in de strijd om de winkel in de juiste sfeer te toveren.

Favoriete merken: Denham, Alix en Fabienne Chapot.

MARJAN KRAAN MODE

Marjan

Betrokken, stijlvol en altijd vrolijk, dat is Marjan. Een rots in de branding. Ze werkt al jaren bij ons, zowel voor als achter de schermen.

Favoriete merken: Yaya, Sisters Point en Moscow.

BRIGITTE-KRAAN-MODE

Brigitte

Brigitte houdt van gezelligheid én van haar klanten. Ze luistert goed en neemt voor iedereen de tijd. Je kunt haar niet blijer maken, dan met een blije klant.

Favoriete merken: Sofie Schnoor, Co’Couture en Copenhagen Muse.

ANNELIES-KRAAN-MODE

Annelies

Een deskundig en vooral eerlijk advies, dat vindt Annelies belangrijk. Daarnaast brengt ze met haar enthousiasme en humor altijd leven in de brouwerij!

Favoriete merken: Studio Anneloes, Studio AR en Elias Rumelis.

MIRANDA-KRAAN-MODE

Miranda

Miranda besloot van haar passie voor kleding haar werk te maken. Gelukkig bij ons! Ze is leuk, spontaan en heeft veel gevoel voor de nieuwste trends.

Favoriete merken: Yaya, Co’Couture en Sofie Schnoor.

SHARON-KRAAN-MODE

Sharon

Sharon is bedrijfsleidster. Ze is een spontane vrouw uit Aalsmeer, altijd in voor een praatje en met gevoel voor mode en styling, mede door haar ervaring in de mode en schoenen. Wij zijn blij met zo’n leuke collega!

Favoriete merken: Denham, Alix en Dante 6.

SAM-KRAAN-MODE

Sam

De jongste dame van ons team is Sam. Een jonge, vlotte dame met een passie voor trends. Sam is onze sociale media aanwinst en helpt je graag in de winkel! Ze studeert op de Vogue Akademie in Amsterdam dus ze kan alles wat ze leert in de winkel toepassen. 

Favoriete merken: Alix, Co’Couture en Sofie Schnoor.

Door

Door, een lieve spontane vrouw! Houdt van mensen helpen en adviseren dus ze staat altijd voor u klaar! Wij zijn super blij dat ze ons team is komen versterken.

Haar lievelingsmerken zijn: Alix the Label, Yaya en Anna van Toor.